Oświadczenie dotyczące koronawirusa

Informacja

Oświadczenie dotyczące koronawirusa

W związku z rosnącym zagrożeniem związanym z rozprzestrzenianiem się koronawirusa COVID-19 oraz mając na uwadze zdrowie i dobro naszych klientów, współpracowników i pracowników, spółka Medidesk podjęła decyzję o przeniesieniu konferencji Akademia Managera Ochrony Zdrowia na 15 maja 2020 roku.

Firma Medidesk zdecydowała także o wycofaniu się z udziału we wszelkich wydarzeniach międzynarodowych odbywających się w pierwszym półroczu 2020 roku.

Jednocześnie informujemy, że podjęliśmy dodatkowe środki ostrożności związane z codziennym funkcjonowaniem firmy ograniczając do niezbędnego minimum wyjazdy w skali kraju oraz podróże służbowe.

W przypadku pytań dotyczących konferencji Akademia Managera Ochrony Zdrowia, organizowanych przez nas szkoleń oraz bieżącego funkcjonowania firmy, prosimy o kontakt mailowy biuro@medidesk.pl lub telefoniczny telefoniczny (22) 250 08 50.

Wszystkie aktualne informacje dotyczące Akademii Managera Ochrony Zdrowia będą publikowane na stronie www.amoz.edu.pl

Dodano: 5 marca 2020

Powiązane posty

Kategoria:

Telekonsultacje medyczne – co to jest i dlaczego warto je wdrożyć?

Od kilku tygodni Polska boryka się ze skutkami pandemii koronawirusa. Dla wszystkich osób i branż wprowadzone przez rząd obostrzenia oznaczają konieczność znacznego ograniczenia normalnych aktywności i działalności. Na szczęście są narzędzia, które pozwalają placówkom medycznym świadczyć usługi zdrowotne na odległość – zaliczają się do nich telekonsultacje.
2020-04-03
Kategoria:

Jak odbierać firmowy telefon stacjonarny w domu? Praktyczny poradnik sprawnego home office

2020-03-31
Wypróbuj Medidesk
Bezpłatnie przez 14 dni!
Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych danych osobowych i przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną e-mail.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Medidesk Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Swarzewska 51, 01-821 Warszawa, tel. 22 250 08 50, moich danych osobowych w postaci imienia, nazwiska, adresu poczty elektronicznej w celu przesyłania mi informacji marketingowych i handlowych dotyczących produktów i usług oferowanych przez Medidesk Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Swarzewska 51, 01-821 Warszawa, tel. 22 250 08 50 danych za pomocą środków komunikacji elektronicznej, stosownie do treści przepisu art. 10 ust. 1 i 2 Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdej chwili wycofana, kierując wiadomość na adres e-mail Administratora tj. biuro@medidesk.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Przysługują Ci w związku z tym wszystkie prawa wynikające z RODO, tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia lub sprzeciwu co do ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Administratorem danych osobowych jest Medidesk Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Swarzewska 51 01-821 Warszawa, tel. 22 250 08 50. Zapoznaj się z pełnym obowiązkiem informacyjnym dostępnym na naszej stronie internetowej pod linkiem https://medidesk.pl/polityka-prywatnosci/

Potrzebujesz więcej informacji?
Oddzwonimy do Ciebie.

* pola wymagane

Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych danych osobowych i kontakt w sprawie informacji handlowych drogą telefoniczną.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w postaci podanego przeze mnie numeru telefonu przez Medidesk Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Swarzewska 51, 01-821 Warszawa, tel. 22 250 08 50 w celu prowadzenia działań marketingowych i handlowych przy użyciu telekomunikacyjnych urządzeń końcowych oraz automatycznych systemów wywołujących w rozumieniu ustawy Prawo telekomunikacyjne. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdej chwili wycofana, kierując wiadomość na adres e-mail Administratora tj. biuro@medidesk.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Przysługują Ci w związku z tym wszystkie prawa wynikające z RODO, tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia lub sprzeciwu co do ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.

Administratorem danych osobowych jest Medidesk Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Swarzewska 51, 01-821 Warszawa, tel. 22 250 08 50. Zapoznaj się z pełnym obowiązkiem informacyjnym dostępnym na naszej stronie internetowej pod linkiem https://medidesk.pl/polityka-prywatnosci/

Zostaw numer,
oddzwonimy!